torsdag 28 juni 2007

Ikea och ungdomsutbyte =D

Klockan är nu precis 01.00 och jag är trött och har jätteont i vänstra benet. Skulle gärna sova nu, men vill först skriva här vad jag har gjort idag. Klockan 6 steg jag upp, väldigt tidigt för mig som nu vänt på dygnet. Jag hade inte kunnat somna förrän kring 1, inte bra men jag tog mig upp i alla fall. Åt frukost och gjorde mig klar och klockan sju kom syrran och vi körde iväg mot Haparanda.

Idag har jag nämligen varit på IKEA för första gången i mitt liv. Det var roligt, men bilresan var inte så superkul, fast vi såg får i vattnet. =P IKEA är inte en liten affär kan jag då säga, vi var inne där i cirka 5 timmar! Hursom helst, jag har fått ett nytt skrivbord! :D Victory!
Känns bra med ett nytt, kändes inte som det gamla passade in i mitt rum. Jag här även fått mer saker, som förvarning som jag ska ha udner sängen och lite annat. Min hjärnkapactiet är inte på topp så jag minns inte riktigt vad vi handlade. När vi hade varit på IKEA gick vi på skopunkten och jag köpte ett par svarta skor för 149 kr. Jag kände att jag behövde nya skor.


Hemresan var inte särskilt händelserik, jag hade på mig min sovmask (eller vad man nu kallar det) och lyssnade på mp3-spelaren. Vi var hemma kring sju-tiden och jag skulle vara i boviken halv åtta - åtta. Så jag fick skjuts av pappa först till maxi och sedan till boviken, när jag kom fram var klockan åtta, men ingen var där utom jag. De blev försenade så jag satt och gungade till de kom, det var ganska avslappnande. Först kom Linn, Emma, Amy och Ron. Amy ska bo hos Linn den här veckan genom ett ungdomsutbyte, Amy kommer från Nordirland och Ron, som också är här genom ungdomsutbytet, bor hos en annan familj i Skellefteå den här veckan och han är från Holland. En stund senare kom Annica och Victor och tillsist Sarah. Vi hade riktigt trevligt, vi spelade kubb och grillade korv och marshmallows. Kring halv tolv fick Ron hämtning och resten av oss for till Linn, fast Sarah var tvungen att fara hem direkt. Hos Linn såg vi några avsnitt av Vänner, sista säsongen. De hade jag faktiskt inte sett! Känns som man har sett alla avsnitt av Vänner. =P

Jag har har i alla fall haft en underbar dag och kväll. Nu ska jag sova och vila ut mig, det behövs nog efter den här dagen.
Godnatt

P.S jag har säkert skrivit konstigt på en del ställen, men ta hänsyn till min trötthet ;P

1 kommentar:

  1. Ja du var riktigt tråkig i bilen på hemvägen :) snarkade högt och ljudligt gjorde du också... nädå skojjade bara ;)
    kram!

    SvaraRadera